Hallitus 2022 esittäytyy

10.05.2022

Puheenjohtaja Kalle Härkönen

 Kalle.PNG

Perheeseeni on kuulunut aina koirat ja niiden kasvattaminen. Aikaisemmin minulla on ollut ajokoiria ja viimeisen kymmenen vuoden aikana mäyräkoiria. Kanalintuja olen metsästänyt jo kohta 28 vuotta, mutta omalla koiralla pääsin kanakoiraharrastuksen pariin vasta muutama vuosi sitten. Kotonani on tällä hetkellä kaksi mäyräkoiraa ja uusimpana tulokkaana perheessä on myös lyhytkarvainen saksanseisoja. Näiden kanssa vauhtia riittää ja aloittelevan kanakoiraharrastajan haasteet ovat tulleet tutuiksi.

Toivotan kaikille jäsenille hyviä koulutushetkiä yhdistyksen parissa ja toivottavasti törmäämme tapahtumissa.

 

Varapuheenjohtaja Kari Kaikkonen

 Kari.jpg

Toimin UKH:n hallituksessa toista kautta - tällä kertaa varapuheenjohtajana. Työelämässä olen mm. DI ja opettaja, ja tällä hetkellä tehtäväni liittyvät hankintojen johtamiseen. 

 Metsästystä olen harrastanut monipuolisesti yli 30 vuotta, joista runsaat 20 kautta seisojilla. Koirat ovat olleet lähes aina kytköksissä metsästysharrastuksiini 90-luvulta saakka. Seisojien kanssa olen metsästänyt kaverien koirien kanssa 90-luvun loppupuolelta säännöllisesti vuosittain. Omilla seisojilla olen aktiivisesti metsästänyt 2000-luvulta monipuolisesti eri puolella Suomea ja Ruotsissa. Nykyään omistan kaksi kokeissakin menestynyttä lyhytkarvaista saksanseisojaa. 

Olen suorittanut hiljattain koetoimitsijan koulutuksen sekä ylituomarin peruskurssin. Toimin myös Saksanseisojakerhon päätoimittajana.

 

Sihteeri Petra Penttonen

Petra_kesa.JPG

Olen espoolainen italianseisoja -harrastaja.

Koiria minulla on ollut 6-vuotiaasta lähtien, mutta italialaisten seisojien (ensin spinonet, nykyään bracco italianot) kanssa on puuhattu viimeiset vuodet.

Ensimmäinen kaer-starttini oli Junkkarissa v. 2012, ja muutaman vuoden tauon jälkeen on niitä tullut joitakin lisää. 

UKH:ssa hallituksessa olen neljättä vuotta, nyt hoidan sihteerin tehtäviä + muita sekalaisia hommia

Tom Blommendahl

Tomppa.jpg

Olen 61-vuotias, ja metsästänyt jo pitkään pääasiassa metsäkanalintuja eri puolella Suomessa ja Ruotsissa. Koirat tuli mukaan kuvioon vuosituhannen vaihteessa, kun ystäväni otti ensimmäisen bretonin, no sillä tiellä ollaan...

Ensimmäinen oma koira tuli taloon 2007. Lukumäärä on sen jälkeen kasvanut, ja ollut nyt
useampana vuotena 3 bretonia. Vanhin nartuistani synnytti pentuja 2018, kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus tältä ajalta. Tuorein tapaus on nyt 3kk tuonti ruotsista. Uudenmaankanakoiraharrastaja ry:n jäsenenä olen ollut siitä lähtien kun otin ensimmäisen koirani.

Tuula Frilander

Tuula.jpg

Olen Oulusta lähtöisin, nyt jo toistakymmentä vuotta asunut pääkaupnkiseudulla. Seisojat ovat tuttuja jo lapsuudestani, silloin rotu oli kkss. Näin vanhemmalla iällä olen harrastanut metsästystä braccojen sekä perheeseemme kuuluvan lyhkärin kanssa. On meillä pari kk mäykkyä sorkkajahteihin. Metsällä käyn aktiivisesti kummankin rodun kanssa.

UKH jäsenenä olen ollut vuodesta 2008 ja nyt ensimmäistä kautta hallituksessa. Toimin myös UKH kotisivujen webmasterina, joten palautetta niistä voi laittaa sähköpostiosoitteeseeni.

Kaisa Rosenström

Kaisa.jpg

Olen Kaisa Rosenström, vantaalainen UKH:n jäsen vuodesta 2010, nyt toimin myös yhdistyksen hallituksessa, Koulutusjaoston vetäjänä. Ensimmäinen seisoja hankittiin perheeseemme vuonna 2009, rotuvalintanamme sininenpicardienspanieli. Tätä rotua myös kasvatan pienimuotoisesti.

Olen aina ollut innostunut kouluttamisesta, aiemmin yksinomaa ihmisten, mutta nyttemmin myös koirien. Omien koirien kouluttaminen ja sen mukanaan tuomat haasteet johdattivat minut opiskelemaan aihetta perusteellisemmin ja olenkin opintojeni myötä oppinut todella paljon niin itsestäni kouluttajana kuin koiristanikin. Tätä kertynyttä tietoa haluan nyt myös jakaa muille, parhaan taitoni mukaan!

Toivotan teidätkaikki lämpimästi tervetulleiksi erilaisiin yhteisiin treeneihimme. 

Mikko Koskinen

Mikko.jpeg

Olen espoolainen metsästyksen ja koirien harrastaja. Terve vaan kaikille!

Minulla on ollut metsästyskoiria noin 30 vuotta. Liityin Uudenmaan kanakoiraharrastajien jäseneksi vuonna 2011, kun perheeseemme tuli ensimmäinen seisoja, unkarinvizsla ’Örmis’. Tällä hetkellä meillä on lisäksi 6 ja 2 -vuotiaat lyhytkarvaiset saksanseisojat ’Bauer’ ja ’Huli’, joiden kanssa harrastan metsästyksen lisäksi KAER -kokeissa ja kilpailuissa käymistä.

Toimin UKH:n hallituksessa nyt ensimmäistä kautta ja olen koe- ja maastoharjoitusjaoksen vetäjä. 

14.05.2022Sivuja päivitetty
10.05.2022Hallitus 2022 esittäytyy
10.05.2022Koe- ja maastojaos perustettu
02.05.2022Tapahtumakalenteri: uusia koulutustilaisuuksia kesäkuussa sekä Terrisuon treeneissä 30.5. ja 6.6. myös näyttelykoulutusta
13.03.2022Kalle Härkönen valittiin puheenjohtajaksi
13.03.2022SIVUJA PÄIVITETTY
11.03.2022Vuosikokouksessa useita hallituspaikkoja auki
28.12.2021Jäsenkysely lähetetty sähköpostitse - vastausaikaa 15.1. asti
28.12.202116.1. uusi maastoharjoitus, helmikuun kokeet siirretty 14. ja 15.1.2022 pidettäviksi
27.11.2021Uusi maastoharjoitus ma 6.12. - ilmoittautumiset 1.12. mennessä

Siirry arkistoon »