Haasteottelut

HAASTEOTTELU KAER 7.11.2015, Virolahti

Virolahdella 7.11. käydyn Kymi - UKH -haasteottelun voiton vei edellisvuoden tapaan Kymi. Koirakot oli jaettu kokeessa kahteen ryhmään, joista toisessa tuomarina oli Heikki Nygren ja toisessa Antti Auno. UKH:n joukkueessa kilpailivat (NUO) kkssu Usvasuon Årre / Virpi Moilanen, (AVO) kkssu Erätaipaleen AV Aro / Jari Vihersalo ja (VOI) lkssn Valkia-Aidan Lumikuningatar / Nina Pärssinen.

Ollille NUO2 67p, Arolle AVO2 61p ja Lumille VOI3 60p. Kymi saavutti pisteet 232 (NUO1 92p, AVO3 46p ja VOI1 94p).


HAASTEOTTELU KAER 12.12.2014, Pornainen

Pornaissa 12.12. käydyn UKH - Kymi -haasteottelun voiton vei parista edellisvuodesta poiketen Kymi. Kokeen ja kilpailun tuomarina toimi Seppo Eerola. UKH:n joukkueessa kilpailivat Tapio Heikkilä ja kkssn Korvanvaaran Mehtä-Mette "Mette" (VOI), Janne Väisänen ja kkssn Taikavuoren FB Tuima Tyyne "Stella" (AVO) sekä Nina Pärssinen ja lkssn Vindvinets Egeria "Egi" (NUO).

Mette jäi ilman tulosta, Stellalle AVO2 ja Egille NUO1. 


HAASTEOTTELU KAER 13.10.2013, Ummeljoki

Ummeljoella 13.10. käydyn Kymenlaakson Kanakoiraseura - Uudenmaan Kanakoiraharrastajat -haasteottelun voiton vei parin edellisen vuoden tapaan UKH. Kokeen ja kilpailun tuomareina toimivat Antti Auno ja Heikki Nygren. UKH:n joukkueessa kilpailivat Ari Hietapelto ja breu Suivakon Åula "Luca" (VOI), Juha Vierimaa ja kkssu Rikurovan X-Myrsky "Myrsky" (AVO) sekä Janne Väisänen ja kkssn Taikavuoren FB Tuima Tyyne "Stella" (NUO).

Luca saavutti tuloksen VOI1, Myrskylle AVO3 ja Tyyne jäi ilman tulosta.

 

HAASTEOTTELU AMMUNTA / NOUTO 26.5.2013, Mäntsälä

HAASTEOTTELU LOUNAIS-SUOMEA VASTAAN pidettiin tänä vuonna Mäntsälän ampumaradalla. Perinteiseen tapaan voitto meni järjestävälle yhdistykselle eli Uudenmaan kanakoiraharrastajille. Kiitos kaikille osallistujille mukavasta päivästä! Kuvia löytyy kuva-albumista.

Tulokset nouto + ammunta:

1. Uudenmaan kanakoiraharrastajat ry, 118+115=233p
2. Lounais-Suomen kanakoiraharrastajat ry, 119+100=218p 

VETOHIIHTOHAASTEOTTELU 16.3.2013, Punkalaidun

Uudenmaan Kanakoiraharrastajien joukkue (Minna Ulmanen ja Ferhill's Inari, Nina Pärssinen ja Valkia-Aidan Lumikuningatar sekä Juha Vierimaa ja Galliformis Jupiter) voitti vetohiihtohaasteottelun Punkalaitumella. Talvipäivän järjestivät Pirkanmaan Kanakoiraharrastajat ja mukana haasteottelussa isäntien lisäksi olivat myös Kanta-Hämeen Kanakoirakerhon joukkueet. Ottelulajeina olivat n. 2 km:n hiihto-osuus x3 sekä ritsa-ammunta/nouto ja matka-arviointia. Hyvä Minna, Nina ja Juha! Suuri Kiitos järjestäjille mukavasta päivästä huippusäässä sekä kaikille kilpakumppaneille! 

Kiertopalkinto sekä vuoden 2014 kisan vetovastuu siirtyivät näin UKH:lle :)


HAASTEOTTELU KAER 21.10.2012, Pornainen

Sateisen tuhruisessa säässä Pornaisissa metsästysseura Turha Toivon mailla sunnuntaina 21.10.2012 käyty UKH-Kymi -haasteottelu päättyi isäntien voittoon pistein 202 - 192.
Tuomarina kokeessa ja kilpailussa toimi Matti Silvennoinen.

UKH:n joukkueessa kilpailivat - arvalla kolmen NUO-koiran ja kuuden AVO-koiran joukosta valikoituneet - lkssn Gironin Purppuranoita "Ruska" (NUO) ja breu Jobig de L'Hospitalier "Jobi" (AVO) sekä ainoana halukkaana VOI-koirana breu Suivakon Åula "Luca".

TULOKSET

UKH
lkssn Gironin Purppuranoita / Henri Huttunen NUO2 63p
breu Jobig de L'Hospitalier / Päivi Reiman AVO2 74p
breu Suivakon Åula / Ari Hietapelto VOI3 65p

KYMI
lkssu Metsäleimun Mitro / Jarno Mustonen NUO0 31p
pmsn Indi von der Pixelerheide / JanneToikkanen AVO2 74p
lkssn Takapellon Penny / Tomi Lehtimäki VOI1 87p

 

HAASTEOTTELU AMMUNTA / NOUTO 5.5.2012, Lieto

Osallistuimme Lounais-Suomen kanakoirakerhon kanssa vuosittain pidettävään haasteotteluun, jossa lajeina oli perinteisesti noutokilpailu sekä haulikkoammunta. Tänä vuonna voiton vei LSKKH.


HAASTEOTTELU KAER 1.10.2011, Kouvola

Lauantaina 1.10. Kouvolan Ummenjoella käyty UKH-Kymi -haasteottelu päättyi selkeään UKH:n voittoon pistein 182 (UKH) / 128 (Kymi). 

UKH:n joukkueessa Juha Vierimaa ja kkssu Rikurovan X-Myrsky NUO 1 / 83p. ja Matti Kuusisto ja lkssn Don Korleone's Karpalo AVO2 / 72p. Lisäksi joukkueessa olivat Tiina Ivakko ja lkssu Peltohaun Buck, joille ei valitettavasti tällä kertaa tulosta. 

Kilpailu käytiin hienoissa olosuhteissa, mutta niukkariistaisessa maastossa.
Ensi vuonna taas uudestaan!

 

HAASTEOTTELU AMMUNTA / NOUTO 19.6.2011, Mäntsälä

HAASTEOTTELU LOUNAIS-SUOMEA VASTAAN pidettiin tänä vuonna Mäntsälän ampumaradalla. Uudenmaan kanakoiraharrastajat nappasivat tällä kertaa kiertopalkinnon kotiin. Kiitos kaikille osallistujille mukavasta päivästä!

Tulokset nouto + ammunta:
1. Uudenmaan kanakoiraharrastajat ry, 407p
2. Lounais-Suomen kanakoiraharrastajat ry, 397p 


HAASTEOTTELU KAER 12.12.2010, Hyvinkää

HAASTEOTTELU KYMIÄ VASTAAN ON KÄYTY JA UUSIMAA TOI VOITON KOTIIN! Tuomarina toimi Nina Pärssinen.Kiitos kaikille haasteottelupäivästä!

KYMENLAAKSO - yhteispisteet 168

Palkitut koirat:
lkssn Tompurimäen Ada ja Petri Helisma, VOI3 69p
lkssn Takapellon Petu ja Heikki Nygren, AVO3 59p
brau Fikret's Diego di Pelle ja Teemu Tenhunen, NUO3 40p

UUDENMAAN KANAKOIRAHARRASTAJAT - yhteispisteet 188

Palkitut koirat:
breu Ainstainin Ahmed ja Päivi Reiman, VOI2 72p
lkssu Riekkorovan Legolas ja Kari Nuutinen, AVO2 62p
lkssn Pitkäsaaren Mila ja Hannu Ojala, NUO3 54p

 

HAASTEOTTELU AMMUNTA / NOUTO x.5.2010, Kyrö

Lounais-Suomen kanakoirakerho isännöi tänä vuonna toukokuista kerhojemme välistä haasteottelua Karinaisten Kyttien haulikkoradalla Kyrössä. Ottelun lajeina oli perinteisesti noutokilpailu ja haulikko-ammunta. Ottelun lopputuloksena UKH voitti joukkueena haulikkoammunnan ja Ismo Peltola/ UKH henkilökohtaisen ammunnan, L-SKKH voitti noutokisan. Kokonaiskilpailun voitto meni Lounais-Suomen harrastajille ja haasteottelun kiertopalkinto siirtyi täten heidän haltuunsa.  


HAASTEOTTELU KAER 7.11.2009, Laajakoski 

Marraskuussa oli Kymenlaakson kanakoirakerhon vuoro isännöidä kerhojemme välistä haastekisaa Kymissä. Kisa käytiin Laajakoskella, Kymijoen rantapelloilla kolmekoiraisin joukkuein, yksi kussakin luokassa. Lopputulos ratkaistiin sen perusteella miten kaksi uunituoretta ylituomaria (Nina Pärssinen ja Antti Auno) arvioivat näkemiään suoritteita, sillä vesityöpisteitä ei otettu lopputuloksissa huomioon. Kotikenttäedun turvin isännät saivat niukan voiton, jonka velvoittamina Kymenlaakson kanakoirakerho sai velvoitteen hankkia seuraavaan kisaan mennessä keskinäisessä haastekisassamme jaettavan kiertopalkinnon.

UKH:n edustajina kisassa olivat: VOI Kemppainen Pekka ja lkuv ”Maija”, AVO Aarnio Petri ja kkssu ”Eetu”, NUO Kuusisto Matti ja lkssn ”Karpalo”.

 

HAASTEOTTELU AMMUNTA/NOUTO 16.5.2009, Santahamina

HAASTEOTTELU LOUNAIS-SUOMEA VASTAAN pidettiin tänä vuonna Santahaminassa. Uudenmaan kanakoiraharrastajat nappasivat tällä kertaa kiertopalkinnon kotiin. Well done!

Tulokset nouto + ammunta:
1. Uudenmaan kanakoiraharrastajat ry, 327p
2. Lounais-Suomen kanakoiraharrastajat ry, 239p 


HAASTEOTTELU KAER 16.11.2008

HAASTEOTTELU KYMIÄ VASTAAN ON KÄYTY ja tänä vuonna Uusimaa nappasi voiton. Tuomareina toimivat Mika Karppinen ja Mauri Harju. Kiitos kaikille haasteottelupäivästä!

KYMENLAAKSO - yhteispisteet 86

Palkitut koirat:
kkssn Ferhill's Kiela ja Aku-Matti Partanen, NUO1 86p

UUDENMAAN KANAKOIRAHARRASTAJAT - yhteispisteet 248

Palkitut koirat:
lkssu Pitkäsaaren Koda ja Matti Huttunen, NUO1 92p
lkssn Valkia-Aidan Turandot ja Nina Pärssinen, NUO1 83p
lkwsu Onnenpäivän Elmo Remunpoika ja Ira Pasanen, AVO2 73p

 

HAASTEOTTELU AMMUNTA/NOUTO 10.5.2008, Lieto

HAASTEOTTELU LOUNAIS-SUOMEA VASTAAN käytiin Liedon Riistamiesten Ampumaradalla ja Lounais-Suomi pokkasi kiertopalkinnon vuodeksi itselleen. Onnittelut!

Tulokset nouto + ammunta:
1. Lounais-Suomen Kanakoiraharrastajat ry, 273p
2. Uudenmaan kanakoiraharrastajat ry, 228p 


HAASTEOTTELU KAER 28.10.2007

HAASTEOTTELU KYMIÄ VASTAAN ON KÄYTY ja tällä kertaa Kymeenlaakso vei voiton kotiin. Onnittelut Kymeenlaaksolaisille ja kiitos haasteottelupäivästä!

 

HAASTEOTTELU AMMUNTA/NOUTO 12.5.2007, Santahamina

HAASTEOTTELU LOUNAIS-SUOMEA VASTAAN käytiin Helsingin Santahaminassa ja kiertopalkinto jäi Uudellemaalle! Kuvia tapahtumasta kuva-albumissa.