Vuoden 2022 kiertopalkinnot

VUOSIKOKOUKSESSA 30.3.2023 JAETUT PALKINNOT:

IRON malja "KAER-koetulosten korkein pisteiden keskiarvo":Taka-Tapiolan Ramona, Juha Jumppanen NUO 100 pPT-palkinto "KAER-kokeissa korkein saavutettu pistemäärä":
Taka-Tapiolan Ramona, Juha Jumppanen NUO 100 p

Masin kuksa "Pekka Räsäsen lahjoittama kuksa jaetaan nuorimmaiselle mannermaisen tai englantilaisen omistajalle, joka on kauden aikana itse ohjannut koiraansa ja saavuttanut sillä NUO1-palkinnon":
Taka-Tapiolan Ramona, Juha Jumppanen NUO 100 p


"Kosken paras” –palkinto myönnetään vuosittain koiralle, joka on saavuttanut korkeimman pistemäärän Uudenmaan kanakoiraharrastajat ry:n KAER –mestaruuskokeissa luokasta riippumatta.

Poppalaisen Eräkaveri, Juha Härkönen 90 p


Paras metsästyskoira "Ritva ja Matti Räisäsen muistopalkinto parhaan KAER M-tuloksen saaneelle koirakolle":
Juha Siitonen ja Majaniemen Saintly Lady VOI 72 p


Nuoren ohjaajan lautanen "Henkilö, joka on ensimmäisen kanakoiransa kanssa ollut aktiivinen ja saaanut tulosta aikaiseksi":

Juha Härkönen ja Poppalaisen Eräkaveri


Pyytettömän työntekijän palkinto "Henkilö, joka on pyyteettömällä työnteollaan ja aktiivisuudellaan auttanut kerhon toiminnassa":

Aki Rusila

Helsingin Seudun Kennelpiirin vuoden 2021 kanakoira "Helsingin Seudun Kennelpiirin metsästyskoirajaoksen valitsema vuoden kanakoira":

Mikko Koskinen ja Katajakankaan Von Nyykreeni

SSK puukko ”SSK puukko” myönnetään vuosittain Uudenmaan Kanakoiraharrastajat ry:n jäsenelle, joka omalla toiminnallaan ja esimerkillään vie eteenpäin meidän hienon kanakoiraharrastuksemme periaatteita ja SSK:n tarkoitusta sekä lisäksi menestynyt koiransa kanssa koerintamalla. Lisäksi kyseistä puukkoa tulee käyttää kunnioittaen kanakoiraharrastuksen parissa. Palkinto jaetaan vuosikokouksessa. Päätöksen sen luovuttamisesta tekee yhdistyksen hallitus. Palkinnon taustahahmona on SSK puheenjohtaja Nina Pärssinen ja ensimmäisen kerran jaettiin vuonna 2022:
Tom Relander