Ilmoittautumisohje kokeeseen

KAER-kokeet löytyvät KENNELLIITON TAPAHTUMAKALENTERISTA. Poista ruksit kohdista "näyttelyt" ja "kurssit". Valitse kalentereista aikajakso, jolta kokeita haet. Valitse alasvetovalikosta koemuoto (KAER tai KAER vesit). Klikkaa "hae". Aukeavassa näkymässä voit klikata "hae" -napin vieressä olevaa "ketjulenkin" kuvaa. Aukeaa uusi ikkuna. Jos tallennat tämän osoitteen pikavalinnaksesi, saat aina sen avaamalla päivittyneen koelistauksen alunperin määrittelemällesi ajanjaksolle.

KAME, KAKE ja KATU-kokeet löytyvät KANAKOIRAKERHON sivuilta kohdasta "Kokeet, näyttelyt ja palkinnot --> koekalenteri"

Näin ilmoittaudut kokeeseen:

  • Varmista ensiksi koetoimitsijalta/ilmoittautumiset vastaanottavalta henkilöltä onko kokeessa tilaa - jos koeilmoituksessa on kerrottu rajoitus. Jos koetta ei ole rajoitettu millään tavalla, sinne mahtuvat kaikki ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneet.
  • Maksa koemaksu ilmoitetulle tilille (mikäli maksu ei paikan päällä). Kirjoita maksukuittiin koetta vastaavat tiedot tähän tyyliin: "KAER 29.10.2015 Kärkölä breu Ainstainin Ahmed VOI, om/ohj Päivi Reiman"
  • Täytä ilmoittautumiskaavake:
  • Lähetä ilmoittautumiskaavake ja kopio maksukuitista koetoimitsijalle/ilmoittautumiset vastaanottavalle henkilölle ilmoitettuun määräaikaan mennessä